Brännsår m.m

Idag var första dagen efter sportlovet, och den var väl inte helt underbar!
För min klass är uppdelade i tre olika grupper denna vecka, då vi turas om att ha smide och teknik.

Och idag började min grupp med att ha teknik, och det var väl inte sådär fantastiskt roligt.
Sen efter rasten så var det våran tur att ha smide, och det var väl kul i början, ända tills jag brände mig på fingret. Jag kommer inte exakt ihåg hur det gick till, men jag tror att jag råkade komma lite snett med hammaren så att mitt  finger nuddade järnbiten, och jag kan säga er att den är väldigt varm, flera hundra grader. Så jag fick såklart ett ganska stort brännsår på fingret, fast som tur är det ganska ytligt.

Våran smide-lärare gav mig då en salva och sa åt mig att gå upp till skolsyster utifall att.
Så det gjorde jag, men självklart så var hon inte där just idag!  Fast på vägen mötte jag våran klassföreståndare och hon sa åt mig att gå upp till Inger (en lärare som tydligen varit barnskötare förut) och där fick jag nån slags kompress.

Sen efter lunchen hade vi engelska, och det var väl helt okej fast vi gjorde typ ingenting.

Sedan var skoldagen slut och jag följde med majo till stan, där jag köpte tre designark. Och det var väl dagens höjdpunkt.
Och nu sitter jag här och funderar på om jag ska sätta på ett plåster på fingret istället... för ikväll ska jag på dans och det är väl inte så jättekul att ha värsta klumpiga kompressen på fingret då!
Och dessutom så kommer jag inte komma hem förren jättesent ikväll, för dansen slutar halv 9 och mamma ska jobba inatt så därför kan hon inte hämta mig (som hon brukar göra), så då måste jag ta bussen hem.
Och då måste jag först ta sjuan och sen går typ inte fyran hela vägen den tiden, så därför måste jag gå typ halva vägen!

Så för att göra detta långa inlägg kortfattat: Idag var ingen bra dag för mig.

Haha, detta blev ett väldigt långt inlägg, och dessutom ett väldigt negativt inlägg. Men jag hoppas jag kan gottgöra er någon annan gång genom att skriva ett positivt inlägg istället ;)


Mitt sportlov

Hej!
På sportlovet brukar man ju sporta, vara utomhus och så.
Så därför tänkte jag skriva vad jag har gjort denna fartfyllda vecka:

 

 • Suttit inomhus hela veckan.
 • Sovit
 • Sovit lite mer...
 • ätit choklad
 • Ätit mat
 • Stirrat på en dataskärm
 • Stirrat på en tvskärm
 • Tänkt att jag måste göra läxan
 • Gjort lite på läxan
 • Fått lite panik för att jag inte kommer att bli klar med läxan tills på måndag!
 • läst
 • Målat naglarna
 • Deppat för att typ ingen varit hemma
 • Deppat lite till för att typ ingen vill åka skidor med mig
 • Deppat ännu lite till för att jag inte gjort något vettigt det här lovet (Med undantag för läxan, som inte ens är klar).
 • Deppat ännu mera för att lovet snart är slut!

Så ja, där har ni mitt otroligt fartfyllda och sportiga lov. Och jag har säkert missat en massa!

Men idag tänkte jag faktist följa med mamma och handla :) Och imorgon ska vi (Jag, mamma och systersonen Emil) antagligen åka till sunnerstabacken och åka skidor och/eller pulka :D
Och på söndag ska vi åka hem till syster Johanna :DD

¡Adios amigos!


Snälla, kan det inte bli vår nu!

HejHej!

Jag sitter här och kallsvettas med en igentäppt näsa!
Haha, nej men som ni vet så hade jag feber i lördags, men jag kände mig bättre på måndagen så jag gick till skolan. Men jag blev bara tröttare och tröttare under dagen och min näsa bara rann plus att ögonen kändes ganska svullna. Så jag stannade hemma på tisdagen med en kraftig förkylning, och jag bloggade inget då eftersom jag låg i soffan hela dagen och slötittade på tv. Och det har jag gjort idag också! Fast jag känner mig lite bättre nu, förutom att jag knappt kan andas!
Fan säger jag bara, nu kommer jag missa en massa från skolan igen!

Fast imorgon så har vi friluftsdag i skolan då hela skolan tydligen ska åka till sunnerstabacken och åka pulka eller skidor. Och antagligen kommer jag inte då heller för jag vill inte utsätta min för den kylan så att jag säkert blir ännu sjukare! Jag stannar hellre hemma då och går till skolan på fredag (som dessutom är sista dagen innan sportlovet).


Jag har märkt en sak, jag bloggar oftare när jag är sjuk... Kanske det beror på att jag då faktist har något att blogga om? Och så har jag varit ganska sjuk den senaste tiden...säkert pågrund av den kalla, långa, jobbiga vintern! Jag längtar verkligen tills det blir vår och sommar, då man slipper ha en massa tjocka kläder på sig och man kan vara ute mer osv. osv. Våren (Och sommaren) är helt enkelt mycket härligare (för det mesta).

Livet rullar vidare

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen, men det beror på att jag typ sov hela dagen igår.
För först, på morgonen, när jag jag vaknade så hade jag väldigt ont i huvudet och mådde illa så fort jag rörde på mig. Men jag gick upp och hämtade en apelsin, satte på tv:en och la mig i sängen igen. 
Sen så somnade jag om och vaknade inte förens klockan 15.00, och då frös jag jättemycket även fast jag hade både flecetröja, morgonrock och tofflor plus täcke.
Så jag gick upp och tog tempen, och den visade att jag hade 39,1 graders feber!!
Så jag har bara tagit det lungt igår, och det har nog gett resultat för jag känner mig mycket friskare nu :D
Och det är väl tur det, för jag MÅSTE gå till skolan imorgon, eller det kanske var att ta i lite men jag vill verkligen inte missa något, såsom fysiken. Och dessutom har jag dans på kvällen!
Men jag mår som sagt mycket bättre nu, har mest ont i halsen. Så jag kan nog gå imorgon :D

Nej, nu ska jag nog gå och scrappa lite...kanske blir det ett litet alla hjärtansdag-kort... För ingen har väl missat att det är imorgon?


Meningslöst!

Hejsan!  Idag har jag väl inte gjort något speciellt... förutom skolan då. och vi slutade ganska sent, halv 4. 
Så vad ska jag skriva om? Men som jag fick som en kommentar: "Vilken bloggning som helst (även rörig) uppmuntras!"  Så därför så slänger jag ihop ett litet inlägg.

Jag skulle kunna visa bilder på det jag köpte i måndags men jag har fortfarande inte fått tillbaka min kamera, så därför har jag inga bilder.

Haha, kanske ska jag sluta blogga nu och istället scrappa lite eller nåt. Så att ni slipper läsa ett otroligt tråkigt och meningslöst inlägg!


En gammal layout jag gjort :D


Dance

Nu är det 4 dagar sen jag bloggade sist...Jaja, men jag skyller på att jag är ganska bloggovan ;)

Idag så har det varit en ganska bra start på en hel, lång, jobbig skolvecka.

Först, på fysiken kollade vi endast på någon film.
och sen hade vi bara en till lektion (Som var språk) för klockan 12.25 tog vi bussen till gottsundateatern för att kolla på en dansföreställning, som Erika deltog i :D
Efter det åkte jag ner till stan med majo, och där köpte jag lite småsaker på uppsalafärg.
Och nu så sitter jag här, framför datorn som vanligt.
Fast ikväll ska jag faktist börja på dans :D Äntligen säger jag bara, för jag har tänkt på det i ca. 2- 3 år. Haha, jag är lite seg ja.  Jag hoppas det blir kul iallafall. (Jag ska börja på Jazz för den som är intresserad)


bild lånad från google

(Ursäkta för ett väldigt rörigt inlägg!)

Ny blogg

Ja, ni ser rätt. Jag har börjat blogga igen :D
Jag tog bort den förra därför att jag var så otroligt trött på den, och det kändes som att jag var tvungen att blogga. Men nu har jag fått tillbaka lusten (efter mer än fyra månader) och öppnat min blogg igen. Men vi får se hur länge jag orkar ha kvar den nu ;)
Så, vad tycker ni om designen? Själv är jag inte helt nöjd med den, men det får vara så så länge.

Jag hade tänkt skriva om vad som hänt under den bloggfria tiden, men sen kom jag på att det är lite svårt att komma ihåg allt som hänt under fyra månader. Så istället kan jag säga att i Fredags var jag hos majo och vi fotade (Hon fotade och jag var modell, såsom vi gjort några (ganska många) gånger förut) och då tog vi blandannat bilden som jag har i headern.

I söndags var jag på lilla, söta Felix (Systerson) 2års kalas. Men tyvär glömde jag min kamera där så jag kan inte visa några bilder.

Och de senaste tre dagarna har jag varit hemma från skolan på grund av sjukdom (huvudont, illamående och feber), så jag har nog tyvär missat en hel del... men jaja, imorgon ska jag dit iallafall.

Så, nu vet ni. :D


RSS 2.0