Om 10 dagar flyttar vi...

Ojdå, jag kom just på att jag inte bloggat på ett tag nu.
Men jag har endå inte gjort något speciellt kul nu på lovet...Jag har mest packat, sovit, kollat datorn, packat lite mer... Ja, jag har knappt ens varit ute i det otroligt fina vädret! 
Fast jo, igår bestämde jag mig faktist för att cykla ner på stan :D

 Och det blev faktist en del saker köpta. T.ex en byxdress från cubus (jag köpte den för ett presentkort jag fick när jag fyllde år i augusti. Fast det har varit borta ett tag, men nu när jag höll på att packa så hittade jag det :) tänk så bra det är att flytta lite då och då ;P), ett par blommiga vårskor, lite scrapbookingsaker m.m.


byxdressen :D


skorna! från Dinsko.

Så vad tycker ni om mina kap? :D


Våren är här!

Hejsan, nu är jag hemma :) eller ja, jag har varit hemma någon timme eller så... Vi fick nämligen sluta vid lunch idag eftersom vi behöver vila tills ikväll då vi ska ha genrep. klockan 5 ska vi vara i skolan och sedan hur lång tid det tar vet jag inte riktigt, kanske till 10-11 någonting.

Hursomhelst så känns det inte alls som att vi är redo för genrep... jag t.ex behöver prata mycket högre, men det är inte så lätt må jag säga eftersom jag har en ganska svag röst :( men det är väl ett släktdrag tror jag...

Men vet ni, jag gick faktist hem idag :D Det är jättevarmt och soligt ute så jag och felicia bestämde oss för att gå av bussen några(många) busshållplatser tidigare och gå resten av vägen. Visst, det tog längre tid men det var det värt för vi fick se helt nya sidor av Uppsala.
Självklart tog vi en massa bilder också, fast jag hade inte med mig kameran så jag fick ta kort med mobilen. Fast det blev ganska bra endå, eller vad tycker ni?
Soligt och fint :D

Och vet ni vad jag såg när jag kom hem? Jo, att mina blommor från wildorchidcraft har kommit! :) det gick faktist väldigt fort eftersom jag beställde dem förra söndagen och de har skickats ifrån England!

Och just nu är är mamma och Lars (hennes kille) och köper en ny säng till mig, så inatt kommer jag troligen att sova i en ny, bredare och skönare säng :D

En trött "skådespelare"

Hej. Egentligen borde jag inte blogga just nu för att jag är väldigt trött, och då brukar jag bara skriva en massa konstiga saker som jag typ ångrar sen....Men jaja.

Anledningen till att jag är trött är antagligen för att jag varit i skolan 8 timmar, och så har det varit i några veckor nu... och vi ska tillochmed vara i skolan i helgen! Fast det är klart, vi måste verkligen bli klara med teatern för premiären är ju redan på tisdag nästa vecka! Haha, det ska bli spännande och se hur det blir, för just nu känns allt bara rörigt och förvirrande. Men det blir nog bra tillslut...kanske.

Jaja, hursomhelst så vet ni nu anledningen om jag verkar konstig och trött ;)
Tillexempel igår så överdrev jag kanske lite om hur jobbigt det var med de där gummibanden i tandställningen, för jag upptäckte att det inte alls var så jobbigt, utan det känns mest lite obehagligt.

Jag har också upptäckt hur lätt det är att sätta sig framför datorn efter skolan när man egentligen borde göra vettigare saker, såsom läxor. (Jag måste verkligen göra klart fysiken!) Och nu t.ex. sitter jag här igen när jag egentligen borde sova så att jag står ut med alla dessa långa dagar! 
Så, jag får väl sluta blogga nu då innan jag skriver ett alldeles för långt och tråkigt inlägg.


Överbett...

Egentligen borde jag kanske byta om nu inför dansen... eller nej förresten klockan är ju bara 18:10 och dansen börjar klockan 19:30. ;)

Iallafall så tänkte jag skriva om dagen, fast den har väl inte varit så intressant egentligen. 
Den största delen av dagen har jag tillbringat i skolan, och sedan klockan 16:00 så blev jag hämtad av mamma för att jag skulle till tandregleringen 16:30. 

Väl där så sa han att jag måste börja ha några jävla gummiband i tandställningen på kvällen/natten, för att jag  tydligen har för mycket överbett... :(  Dessutom kan man typ inte äta då, och knappt prata.  Så jag kommer typ inte kunna äta godis  eller något på kvällarna då jag måste sätta dit dem efter middagen!  Eller, jag borde få göra något undantag ibland tycker jag, då jag sätter dit dem lite senare på natten. Eller vad tror ni? 
Hursomhelst blir nog resultatet bra iallafall, för det är ju nu eller aldrig jag kan göra något åt det.

Sedan iallafall så åkte  jag och mamma till leksaksaffären för att köpa en liten present till Emil som fyller 7 år imorgon. Fast han ska även ha ett kalas i helgen, så då kommer han nog att få en lite större present från mig :D
Vad det kan vara vet jag ännu inte...något förslag?

Nej, nu borde jag kanske byta om för att sedan åka till dansen.
Bye!

RSS 2.0