Love Yourself


Denna lilla snigel gjorde jag på träslöjden idag. Eller ja, texten skrev jag inte förren jag kom hem :)

Glamour dress

Hej!
Jag berättade ju förra gången om att det snart(!) är både klassresa och bal.
Och till balen brukar man ju vilja klä upp sig lite extra, så min otroligt snälla mamma har erbjudit sig att sy en klänning till mig. Så vi var och köpte tyg och mönster för ett tag sedan. Det blir en lila klänning i glansigt material, ganska kort också för det är ju en kombination av bal och disco (och det är nog ganska jobbigt att dansa disco i en lång klänning...eller kanske inte..). Dock så är den inte färdig ännu, men jag hoppas det blir bra :)
Sedan är det bara skor kvar, vilket lär bli ganska svårt att hitta då jag får skavsår av typ alla skor! Men jaja, det lär ordna sig det också.


Det blir denna utan underkjolsgrejen, och antagligen utan ett sådant konstrastlikt skärp. Och kanske inte likadan urringning...men vi får se.


Typ i denna färgen... (svårt att få rätt färg på bild)

Så vad tycker ni? tror ni det blir bra?


Konsthistoria, samhällskuskap, fysik o.s.v.

Hejhej. Jag har skrivkramp :( Jag har nämligen gjort läxor hela dagen idag... Vi har konsthistoriaperiod och då måste man skriva värsta texterna om Mesopotamien, Egypten o.s.v. Dessutom måste man göra det fint också, då det är ett periodhäfte som kommer höra in i ämnet bild...

Så ja, dagen har jag alltså ägnat åt att skriva och rita. Och inte är jag klar än! Dessutom har vi samhällsprov på måndag, så jag måste plugga till det också. Och så ska jag läsa flera sidors fysik (typ 52 sidor) då vi ska fysikprov ganska snart också. Jag blir galen, så mycket läxor! Det finns ju så mycket annat jag vill göra!
Men jag antar att det är så här det ska vara i nian.

Vi hade nationellt prov i engelska i torsdags också, det gick väl ganska bra tror jag...hoppas jag. Och nästa vecka har vi ytterligare ett nationellt prov i engelska. Skrivdelen då.

Men snart är det dags för klassresan, kul :D Och sedan är det bal i stockholm, kristofferskolan, också kul :D
Och snart slutar jag grundskolan...både kul och inte kul.

Nej nu ska jag sluta klaga och fortsätta med konsthistorian så att jag kanske kan få lite ledig tid imorgon. :)
Bye!

Fullt hus

Hejhej! Egentligen har jag inte alls tid att blogga just nu, men tänkte uppdatera er lite om mittt liv. ;)
Idag kommer alltså huset mitt vara fullt av folk hela dagen. Först kommer alla mina 4 syskon och alla 6 syskonbarnen hit på påsklunch därför att mamma jobbar på påsk och jag är hos pappa. Efter det kommer några kompisar hit och äter pizza och ser på film.

Så nu måste jag nog fixa äggen och sedan cykla och handla lite pizzasaker.
See you soon! 


En bild från i onsdags :)

Lillebrors kolor

Nu är det påsklov som sagt. Discot i fredags gick jättebra, och vi tjänade ungefär 1000 kr :) mer än förra gången iallafall!

Igår och idag har jag sålt kakor och kolor tillsammans med Majo, det har väl gått ganska bra, så nu har vi bara 7 burkar (endast kolor...) kvar.

Jag har även bestämmt mig för att sluta äta så otroligt mycket sötsaker som jag faktiskt gör, och börja röra mig mer. Så igår gick jag, mamma och Lars en sen kvällspromenad på en timme, och imorgon har jag tänkt gå till gamla uppsala eller nåt och kanske fotografera lite (länge sedan) :D Sedan måste jag börja springa också om jag ska kunna vara med i blodomloppet iår. Har ju redan två "medaljer" med talen 2010 och 2011, så det som saknas nu är en medalj med talet 2012! ;)

Resten av lovet kommer jag att ägna åt att göra läxor och fira påsk, och kanske, möjligtvis hitta på något med några från klassen. Om de bara kan sluta ignorera mig och faktiskt svara på facebook!


En helt random bild från Spanien. Men söt!

RSS 2.0