Flytt

Ojoj, nu var det ganska längesedan jag bloggade sist... Fast ni får ha överseende för jag har verken haft tid eller ork att blogga. Teaterpjojektet b.la. tar krafterna ur en!
Och det känns som att jag börjar bli sjuk (typ som alla andra) för jag har sjukt ont i huvudet m.m, och så är jag så otroligt trött :(

Men jag har inte berättat att jag (och mamma) ska flytta va?
Det är nämligen så att den 1 maj så ska jag och mamma flytta till en större lägenhet.
Anledningen är att mamma har träffat en ny kille och han vill typ bo hos oss på deltid, men eftersom vi endast bor i en tvåa nu (och mamma sover i vardagsrummet) så blir det väldigt trångt. Så därför ska vi flytta till en fyra... då kanske vi undrar vad vi ska göra med det fjärde rummet? Jo, det ska nämligen bli ett pyssel/dataruml :D   Dessutom ska jag få en ny, bredare säng :)

Det negativa med flytten är ju att det är längre ifrån skolan :( Fast det är lite närmare stan iallafall.


vad det nu har med inlägget att göra vet jag inte ;)

Trött och glad

Jag är ganska trött just nu, fast samtidigt väldigt glad. :D För jag har nämligen haft fullt upp denna helgen också.
I lördags ca. klockan 12 så åkte jag och mamma till gränbycentrum för att köpa saker, bl.a. Present till min storasyster som fyllde år i onsdags, men vi skulle fira i lördags.

Klockan 3 åkte vi hem till henne och hade kul och trevligt :)

Sedan, klockan 6 typ så åkte jag hem till Max (en i klassen), för jag och en massa andra skulle sova över. (vi var 9 stycken som sov över, medans en åkte hem nån gång runt 12 på natten).  Vi hade väldigt trevligt och kul, fast det blev kanske inte så jättemycket sömn. ;)
Jag åkte sen hem halv 1 idag, medans några andra tänkte åka till stan (om det nu blev så...).

Fan, jag tänkte visa en bild på det jag gav till systern min, men självklart så glömde jag att fota det...
men eftersom inlägg blir så tråkiga att läsa utan bild så kan jag visa en random bild som jag tagit med mobilkameran(!)

 


Tired..

Nu var det ett tag sen jag bloggade, men jag har verkligen inte haft tid. Förjag har haft fullt upp sen i torsdags, men ska försöka göra det kortfattat:

Torsdag:Jag och några kompisar åkte ner till stan efter skolan för att bowla. Det var första gången för mig så jag kom sist, men vem bryr sig, det var ju kul iallafall :) Efter bowlingen så gick vi till Årummet och fikade.

Fredag: Jag och några kompisar åkte hem till Irja efter skolan och hade kul. :D Fast jag blev ganska allergisk eftersom hon har katt och jag glömde allergitabletter... Fast det gick ganska bra endå :) Och jag åkte hem nån gång runt 11 tror jag.

Lördag: Vi åkte till Märsta klockan 12 och kollade på när Molly (Ett systerbarn, 8 år) spelade handboll. Sen efteråt så följde hon och hennes syster (Fanny, 7 år) med oss hem för de skulle sova över hos oss :D Och självklart så ville de leka en massa med mig så jag hade fullt upp hela dagen och var jättetrött klockan tio när de skulle sova, så jag gick och la mig då jag också.

Söndag: Molly och Fanny väckte mig ganska tidigt och ville leka, haha. Och det gjorde vi (Dom iallafall. Jag sov typ ;)) Klockan ett så åkte vi till Pelle Svanslös-huset där vi träffade Mina två äldsta systrar och deras barn (Emil, Malin och Louise) Och vi var där enda tills de stängde klockan fyra. Sedan så skjutsade de hem mig medans mamma lämnar Molly och Fanny. Och ja, här sitter jag nu och är väldigt trött.

Så, jag har haft ganska fullt upp de senaste dagarna medans jag dragit åt mig en förkylning.  Fast imorgon har vi sovmorgon till klockan 10, då vi ska mötas vid stadsteatern och bli guidade runt för att se hur en riktig teater ser ut, eftersom vi ska spela Robin hood. Förresten så har jag fått min roll också.
Jag ska spela Marion, Robin Hoods flickvän ;)


(Bild lånad från google)  Bild från disneys version av Robin Hood :)

Ohne Dich

Hejsan! Egentligen hinner jag inte blogga alls, för jag måste göra både fysikläxa (ja jag vet, jag är väldigt seg och kommer typ få IG i fysik...) och skriva i min teater-loggbok ;)
Vi har nämligen teaterperiod nu (som jag kanske redan har sagt) och vi ska tydligen skiva om vad vi har gjort varje dag i skolan.
Och sen ikväll ska jag ju på dans. Och vet ni vad, jag ljög förra måndagen då jag sa att den slutar halv nio, För den slutar faktist inte förrens klockan nio! haha, om det nu är någon som bryr sig.


En liten bild från gårdagen då jag var hemma hos majo. Tagen med mobilkameran, så det kanske inte är världens bästa kvalitet.

Förresten, jag har typ börjat lyssna en massa på Rammstein sen i fredags :P Dom är faktist riktigt bra! (vissa låtar iallafall)


Lev i nuet!

Jag är på så otroligt bra humör just nu :D  
För igår var jag och några andra från klassen hos en kille i klassen som typ bor på landet, och det var jättekul :)
Vi åt, åt lite mer, pratade, lyssnade på Rammstein(!) m.m. Det var väldigt kul och jag kom inte hem förren ganska sent, men det var det absolut värt.

Och imorgon ska jag hem till majo och fota, och det ska också bli superkul! :D

Och sen nästa vecka och sex veckor framåt så har vi teaterperiod i klassen då vi missar alla andra lektioner. Fast vi ska spela Robin hood, fastän typ ingen vill det... Men jaja, det blir nog bra endå.

Och så är jag bara allmänt glad. För varför ska man deppa i onödan? Man måste leva i nuet!

(Ja, nu fick nu det där positiva inlägget som jag lovade ;))

RSS 2.0