Franska Revolutionen

Jag kom just på att jag måste göra ett morsdag-kort! För det är ju morsdag redan på söndag. :D
Så det ska jag nog snart gå och göra.
Fast först måste jag nog göra läxor... Bl.a måste jag sriva en massa om franska revolutionen,
så därför ska jag inte blogga mer nu.

Eller jo jag måste ju berätta om att jag ska springa blodomloppet nu på tisdag, det ska bli kul fast jag är otroligt otränad. Jag sprang från mamma till pappa igår och jag blev sjukt trött efter bara 1,75 km (det är så långt/kort dit) och blodomloppet är ju 5 km! Så jag måste nog springa lite varje dag nu... Fast jag har upptäckt att jag springer fortare på kvällen av någon konstig anledning.


En bild bara :)

Torsdag & Fredag

Jag kom just på att jag inte bloggat om min underbara helg (Ja torsdagen var faktist som helgdag eftersom vi hade studiedag på fredagen), men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)

Torsdagen började såklart med skola, fast sedan direkt efter skolan så följde några människor med mig hem för att sova över. eller ja, det var bara denna tjej som följde med direkt, resten droppade in på kvällen.

Vi sjöng singstar, åt mat och såg på de tre pirates-filmerna :D Alla filmerna är ju 2-3 timmar långa så det blev ganska sent, eller man kanske ska säga tidigt? :P Vi somnade iallafall runt halv 6 på morgonen (iallafall jag) och gick upp nån gång runt 9, så det blev inte så mycket sömn för oss. Endast 3,5 timmar! 

Sedan på fredagen så såg vi den fjärde filmen på bio :D
Och om jag ska vara ärlig så tycker jag nog det var den bästa, Även fast jag sov en liten stund på bion på grund av den lilla sömn jag fick på natten. 

En lyckad studiedag med underbara männinskor :D


Nu är sommaren äntligen här

Ja, jag vet att det har varit väldigt tomt här på bloggen i över två veckor. Och jag ber om ursäkt för det...

Men jag har faktist en andledning (eller flera), för som ni kanske vet så flyttade vi söndagen den första maj, och det gick riktigt bra :D fast sedan hade vi inte internet förren lördagen helgen efter, så jag hade alltså ingen möjlighet att blogga under den veckan.
Dessutom var min mobil på lagning då den slutade fungera nån gång under teaterperioden (Jag kanske inte har berättat det? men nu har jag fått tillbaka den igen :D)

Veckan efter så hade vi prao, och jag praoade på ett dagis :) barnen jag jobbade med var i åldern 3-5 och de var jättesöta ^^
Men jag orkade tyvär inte att blogga den veckan.

Denna veckan så har det varit vanlig skola, och jag har fått cykla mycket längre nu eftersom vi har flyttat. Men det har faktist gått ganska bra :) Igår så cyklade jag dessutom hem till majo efter skolan,  hon fotade och jag lekte modell :P Resultatet kan ni b.la. se på hennes blogg :D


RSS 2.0