Norge <3

Det var vääldigt länge sen jag bloggade sist. Men har inte haft ork, tid eller lust. jag har istället njutit av det vackra sommarvädret (ehm...regniga sommarvädret kanske).
Och egentligen borde jag packa nu för imorgon (klockan 06:00!) åker jag, mamma och Lars (mammas pojkvän) till Norge! :D

Lars äger nämligen en reseföretag, som arrangerar olika resor i buss och flyg.  Så vi kommer alltså att åka buss först rakt igenom Sverige för att sedan åka in i Norge. Där kommer vi åka runt till lite kända platser m.m.
Och en dag kommer vi åka hurigrutten en liten bit för att se de vackra fjordarna.
Det kommer nog bli väldigt mysigt de fyra dagarna. För har sen flera år tillbaka gillat Norge lite extra, även fast jag aldrig varit där förut. :D

Sedan kommer vi hem på Onsdag kväll, men redan på torsdag morgon åker jag och pappa till gotland en vecka. så det blir lite stressigt där imellan... Men det går nog bra :D

Ni ska därimot inte förvänta er att jag kommer att blogga så mycket nu i sommar. Men jag ska försöka uppdatera er lite då och då.


En dag med klassen

Igår åkte hela klassen till Wik, ett underbart ställe med badplats, ett väldigt fint slott m.m.
Det blev en riktigt rolig/mysig dag med klassen. Och jag tog mitt första dopp.

Anledningen till att jag inte bloggade om detta igår var för att jag höll på med läxor typ hela kvällen. Men nu är det snart sommarlov!! (Skolavslutning imorgon)

Men för en gångs skull har jag en massa bilder att visa.  Vissa bilder har Majo fotat (med min kamera) och vissa har jag själv fotat).


Wik slott 


När vi åkte hem var det vatten i bussfönstret. Så det blev riktigt coola vågor :DBlodomloppet

Ja, i tisdags sprang jag och några kompisar blodomloppet. 5 km.
Själv var jag väldigt otränad, och hade bara tränat 2 -3 gånger innan. Fast jag klarade det faktist även fast jag gick lite då och då.
Efterråt var jag helt slut, och sedan idag när jag kollade resultaten på deras hemsida så tog det tydligen 55 min för mig, vilket faktist är ganska konstigt för enligt min mobil tog det 46 min... :S

Jaja, hursomhelt var det jättemysigt även efter loppet för då fick vi en picknick-kasse och hade picknick. När vi märkte att det typ bara var vi kvar så bestämde vi oss för att åka hem (fast några hade redan åkt).


Alla fick även en medalj :D (Och en t-shirt, fast den har jag tyvär ingen bild på)


Min nummerlapp och medalj :D

RSS 2.0