Actiongubbar och noveller

Egentligen har jag inte alls lust att blogga. Fast det är väl egentligen ganska sällan jag har. Det är väl därför det är så tomt här på bloggen. 
Men hursomhelst, vi slutade kl ett i torsdags, och sedan hade vi studiedag i fredags, najs!
I torsdags gick jag på stan en liten stund med majo, fast jag köpte inget därför att jag knappt hade några pengar kvar! (vilket är väldigt ovanligt för att vara mig, brukar nästan alltid ha några hundralappar kvar när månaden är slut.)

Sedan  i fredags var det meningen att jag skulle skriva på min novell som vi hade i läxa, men det gick inte speciellt bra, blev bara flera dåliga varianter. Det svåraste är faktiskt inledningen/början, för sedan så flyter det ju på ganska bra.

På lördagen åkte vi hem till min syster och firade den lilla 3åringen, Felix som nyligen fyllt år.  Vi åkte även till Lars för att skanna in en massa teckningar min kusin gjort...(ni vet, han som dog nyligen :( ) Har var en riktig konstnär ju! (graffitistil och actiongubbar)

Och så på kvällen/natten igår så bestämmde jag mig för att börja på novellen, och denna gång gick det bättre. Jag har faktiskt mer inspiration på natten av någon anledning, så har det alltid varit.  Jag satt iallafall uppe till 3 ungefär, och vaknade klockan halv 11 idag.

Idag tänkte jag kanske ta en liten fotopromenad, det är så fint väder ute ju!  Och sedan ska jag göra en massa läxor!  

Ha de gött!


En fin bild från Spanien bara. Har ingenting med inlägget att göra.

  

Helgens Händelser

Första veckan i skolan har faktiskt varit ganska lugn, och inte alls med så mycket läxor. Men det lär inte vara så länge... Väldigt snart är det tillochmed dags för de nationella proven! Och redan nu i Januari är det svenska nationella!
Men jaja, i helgen så har jag haft det riktigt trevligt, dock har jag inte hunnit med sådant jag tänkt, t.ex. läxor.

Fredag: På kvällen så hade Felicia födelsedagsfest, 16 år! Det var riktigt trevligt med tjejmiddag :D Jag och majo gav henne en present tillsammans, men tyvär fotade jag det aldrig. Det var iallafall 3 armband i en ask jag designat.

Lördag: Jag gjorde inte så mycket denna dag, tog det lugnt mest. Men jag och mamma rensade iallafall bort julen, ganska skönt faktiskt!

Söndag: Idag så åkte jag hem till Majo och vi fotade, eller rättare sagt; Majo fotade och jag var modell. :D Vi gjorde även en liten film med bilder bl.a. på mig.
När jag kom hem åt jag mat och gjorde kladdkaka, mums! Videon! Alla filmer är filmade av Majo.

School time

Nu är jullovet snart slut, och det är dags för skola igen...dessutom kommer nu tiden med alla nationella prov och gymnasievalet! Jobbigt, men nödvändigt.

Jag är faktist väldigt nöjd med detta lov, då jag hunnit med en hel del faktiskt. Bl.a så har jag varit på bio två gånger och sett "The girl with the dragon tatoo" (ganska obehaglig, men bra) och "Simon och ekarna" (såg den igår faktiskt, och den var riktigt bra!).
Jag har även känt mig väldigt kreativ de senaste dagarna, då jag skapat b.la två drömfångare (den jag visade på bild förut och en större med tätare nät) och så har jag ritat en hel del, bl.a. detta självporträtt :)


(ser bättre ut i verkligheten)
Orginalbilden hittar ni här! Det är från i fredags då jag och majo hade "photoshoot" första gången på länge! :D

Dreamcatcher

Sedan jag sist bloggade har det hunnit vara både jul och nyår, så jag får väl önska er alla; God jul och gott nytt år! (i efterskott)
Nu är det 2012, ett år full av av glädje, kärlek och lycka får vi hoppas :)
Men jag orkar inte berätta om allt jag gjort sedan sist, istället får ni se två foton jag tog idag...vad tycks? (drömfångaren har jag också gjort idag :))


RSS 2.0