Easter

Nu är det påsklov! Härligt! Men dock så har jag en hel del att göra detta lov, sälja kakor (klassen säljer för att tjäna pengar till klassresan), göra läxor, fira påsk m.m.

Just nu sitter jag faktiskt i skolan. Vi ska nämligen ha disco (igen) för småklasserna med temat påsk, kul! :D

Och på söndag kommer mamma hem från New York, där hon nu varit i 4 dagar. :)


Vår = Allergi

Hej! Ett tag sen jag bloggade, men det är ju en hel del i skolan nu. Och dessutom måste man pasa på att njuta av det vackra vädret som varit den senaste veckan. Det märks verkligen att det är vår nu, sommartid på söndag också :D

Men tyvärr bär våren även med sig allt pollen, så här sitter jag nu med kliande ögon och hals, rinnande näsa och ögon. :( Och då jag är en ganska extrem-allergiker så är jag typ allergisk mot de flesta olika typer av pollen, och inte hjälper allergitabletter helt heller.  Men jaja, man får stå ut för snart är sommaren här :)

Men jag funderar faktiskt på att, när jag blir 18 år, genomgå en allergivaccination. För tänk vad härligt att kunna njuta fullt ut av våren, kunna skaffa husdjur och kunna äta nästan vad man vill :D
¡Hasta luego amigos!


Du er meg, og eg er deg

Rubriken är en bit ur Kaizers Orchestra's låt "I ett med verden". De är faktiskt rikigt bra enligt mig...och att de sjunger på norska är ju bara ett stort plus. :)

Idag var sista dagen med OnePeople. Eller ja, vi fortsätter ju såklart med löpande lektioner, men projektveckan är slut.
Jag och Irja blev iallafall klara med våran "skräckfilm"!  Men vi måste göra en till då vi måste ha något budskap, vilket vi inte hade... Men vi har lite idéer så det blir nog bra.

Efter skolan gick jag på stan ett tag med Irja, Majo och Madde. Och med mig hem hade jag ett par våriga, röda byxor. Det känns bra att köpa lite färg nu när våren och sommaren närmar sig :D
Tyvärr har jag ännu inte fotat byxorna på, men hittade en bild på Vila's (köpte de där) hemsida.


Lite ovanligt med så starka färger för att vara jag, men snygga är de, eller vad tycker ni?

Sedan har jag även sett ett avsnitt av Äkta Människor ikväll på svt-Play, den serien verkar faktiskt riktigt bra.

Ha en bra helg nu alla små änglar :)


RSS 2.0